Előfizetői tartalom

Napelem, ablakcsere - Le ne maradj, fogy az ingyenhitel!

Portfolio
Két hónap alatt duplájára, 9 milliárd forintra ugrott a 0%-os lakossági energiahatékonysági hitel országosan igényelt összege, így már a január eleji jelentős lazítások előtt is kezdett felpörögni az érdeklődés, azután pedig ez még inkább várható. Jelzálog bejegyzése nélkül ugyanis már akár 5 millió forintnyi hitelt is kérhetünk úgy, hogy az eddigi harmadát sem éri el a papírmunka, sőt a napelemre, szigetelésre és ablakcserére is felhasználható program finanszírozásában is nagy, a lakosságnak kedvező változás lépett hatályba. Kapkodni még nem kell az igénylések benyújtásával, hiszen bőven van még keret, de azért hosszú hónapokra sem érdemes félre tenni a már most kigondolt projektet.

Duplázódás két hónap alattEddig közel 2000 ingatlanra vonatkozóan érkeztek hitelkérelmek az MFB Pontokhoz, az igényelt hitelösszeg pedig megközelíti a 9 milliárd forintot a 0%-os uniós energiahatékonysági hitelnél - derül ki a friss adatokból. Ezek egyébként közel a dupláját jelentik a november 10-i állapotnak, amikor országosan még csak közel 1300 igénylő kért együttesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés