Előfizetői tartalom

Éhesek a cégek az EU-pénzekre, nem aggódik az MKB

Portfolio
Rendkívüli forráséhséget tapasztalunk a kkv-k körében a vissza nem térítendő uniós forrásokra, de közben félő, hogy az új állami pályázatértékelői rendszer elindulása nyomán több hónappal később jutnak majd pénzhez a cégek - hangsúlyozta a Portfolio-KAVOSZ Nyugat-Magyarországi Gazdasági Fórumon tartott előadásában Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója. Nem félünk a gyorsan terjedő pénzügyi-technológiai vállalkozásoktól, mert az MKB Bank internetes felületén a vállalkozók mindent egy helyen megtalálnak és otthonról is el tudják intézni banki ügyeiket - emelte ki előadásában Katona Ildikó, a bank üzleti vezérigazgató-helyettese. Győr térségében rendkívül alacsony a munkanélküliség és a pezsgő üzleti életet inkább a munkaerőhiány akadályozza - derült ki több előadásból is. Cégvezetők tucatjai kaptak hasznos vállalatvezetési, banki finanszírozási, EU-pályázati és energiahatékonysági tanácsokat, míg Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszter-helyettese a kkv-knak szóló állami tőkejuttatási programot is megemlítette:

Kapcsolódó cikkünk2016.04.20Csepreghy: leáll a céges pályázatok értékelése, állami tőkeprogram készülKrisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, előadásának főbb üzenetei:a korábbi időszakhoz képest sokkal intenzívebb a szakmai párbeszéd a kormány és a vállalkozói érdekképviseletek között, ami így segít az uniós pályázatok célzottabb kiírásában és...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés