Előfizetői tartalom

Ezekre a változásokra nagyon figyelj, ha uniós pénzt használsz

Portfolio
A közbeszerzési törvény két fontosabb pontjára kell figyelnünk, ha uniós forrásból szeretnénk projektet megvalósítani, mégpedig az értékhatárokra és az eljárások időigényére. Ezen felül figyelembe kell vennünk az új közbeszerzési szabályozásban bekövetkezett változásokat is, melyek közül a legfontosabbak az átláthatóságot növelő újdonságok, az egyszerűsítés és adminisztratív terhek csökkentése, illetve a KKV-k szerepének növelése.

Lássuk a főbb változásokat a magyar szabályozásban!Tavaly novemberben hatályba lépett, idén júliusban módosított szabályozás egyik központi célja a közbeszerzési eljárások lefolytatására vonatkozó szabályok egyszerűsítése és ezáltal a közbeszerzési eljárások rugalmasságának, hatékonyságának megerősítése volt. További kiemelt célkitűzésként jelent meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés