Előfizetői tartalom

Jó hírt kaptak a fiatal magyar munkanélküliek

Portfolio
Arra tett ma javaslatot az Európai Bizottság, hogy 1 milliárd eurót bocsássanak még idén rendelkezésre az ifjúsági foglalkoztatási kezdeményezésből, ami az eddigi 1-1,5%-os ráta mintegy harmincszorosát jelenti. A felgyorsított és jelentősen megnövelt támogatás-folyósítás a keleti és déli magyarországi régióknak jó hír, amelyek a magas fiatalkori munkanélküliségi ráta miatt jogosultak a támogatásra. A programból többek között pályakezdő fiatalok gyakornoki programjának finanszírozására lehet forrást szerezni.

Uniós Források 2015 A munkahelyteremtést szolgáló forrásokról és a közvetlen brüsszeli pályázati lehetőségekről is szó lesz a március 12-i Uniós források című konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés A program azt a fiatal társadalmi réteget célozza, amely már nem jár iskolába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés