Előfizetői tartalom

Négymilliárdot csoportosítottak át a KEOP-on belül

Portfolio
A Környezet és Energia Operatív Program 4. módosítását kezdeményezte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága. A módosítás során 4 milliárd forint kerül átcsoportosításra a KEOP 7. (Projekt előkészítési) prioritásáról a 8. (Technikai segítségnyújtás) prioritásra - derül ki a palyazat.gov.hu rövid közleményéből.

A döntés hátteréből kiderül, hogy az Irányító Hatóság az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005. (I. 11.) Korm. rendeletben (a továbbiakban: Rendelet) foglaltaknak megfelelően megvizsgálta a stratégiai környezeti vizsgálat elkészítésének szükségességét. A Miniszterelnökség Monitoring és Értékelési Főosztályának Értékelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés