Előfizetői tartalom

NGM: nyáron jönnek az első területfejlesztési pályázatok

MTI
Ülésezett a Terület- és Településfejlesztés Operatív Program (TOP) Monitoring Bizottsága, amelynek tagjai az alakuló ülésen elfogadták a bizottság ügyrendjét, megtárgyalták az operatív program tartalmát illető fontos kérdéseket, így közelebb kerültek a megyei, megyei jogú városi és települési önkormányzatokat támogató felhívások megjelenéséhez - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

A TOP-ról rövidenTállai András, a TOP Monitoring Bizottság elnöke a közlemény szerint hangsúlyozta: a TOP feladata a közszférában a Közép-magyarországi régión kívüli, területileg decentralizált fejlesztések tervezése és megvalósítása, legfontosabb célja pedig a gazdaságfejlesztés és foglalkoztatás bővítése a helyi önkormányzatok eszközrendszerén keresztül. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés