Előfizetői tartalom

Odacsapnak Lázárék: hárman kapják a gigantikus balatoni feladatot

Portfolio
A balatoni régiót érintő, 280 milliárd forint értékű pályázati forrás felhasználásánál a pályázatírás és projektmenedzsment feladatokat kizárólag a területileg illetékes megyei önkormányzatok láthassák el - ezt javasolja a héten a kormánynak a Miniszterelnökség. A Portfolio tudomása szerint a háttérben főként az áll, hogy "túlburjánzott" a pályázati lobbi a gigantikus forrásokért, nagyon sokan akartak a munkákra jelentkezni, de cserébe a "kijáróemberek" nagyon magas visszacsorgatott díjakért dolgoztak volna, amely gyakorlatot a tárca mindenképpen meg akart akadályozni.

Uniós Források 2016 A felpörgetett uniós forráskifizetés és a hatékony forrásfelhasználás kihívásairól, illetve a piaci tanácsadó cégek üzleti lehetőségeiről részletesen szó lesz a Portfolio jövő csütörtöki Uniós Források 2016 című konferenciáján több szekcióban is. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés