Előfizetői tartalom

Tucatnyi magyar közlekedési projektre bólintott rá Brüsszel

MTI
|
Portfolio
A Magyarország által az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) forrásaira első körben benyújtott 17 közlekedésfejlesztési beruházás közül tizenkettőt javasol támogatásra az Európai Bizottság. A végleges projektlistáról júliusban hoz majd döntést a tagállamok küldöttjeiből álló bizottság - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel.

Milyen alapból kapjuk a pénzt?A Bizottság most összesen most összesen 13,1 milliárd euró odaítélésére tett javaslatot 276 közlekedési projekt számára. A projekteket az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (Connecting Europe Facility - CEF) első pályázati felhívása keretében választották ki. Ez a beruházás további köz- és magánfinanszírozást mozgósít, összesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés