Előfizetői tartalom

Egy hónappal kitolták az innovációs pályázat egyik határidejét

Portfolio
A napokban meghosszabbította a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) az Innovációs ökoszisztéma felhíváshoz kapcsolódó KFI szempontú szakpolitikai véleménykérés határidejét. A pályázathoz szükséges szakpolitikai véleménykérés benyújtása április 25-ig lehetséges. A Hivatal a pályázat iránti nagy érdeklődésre való tekintettel közzétette a leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszait.

Az NKFI Hivatal az Innovációs ökoszisztéma - GINOP-2.1.5-15 pályázati felhívás határidő-módosításához igazodóan meghosszabbítja a KFI szempontú szakpolitikai véleménykérés határidejét. A pályázathoz szükséges szakpolitikai véleménykérés március 21. helyett április 25-ig nyújtható be a Hivatalhoz. A szakpolitikai véleményről bővebben az NKFIH oldalán olvashatnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés