Előfizetői tartalom

Elárulta a kormány, kiknek engedi odadni a milliárdos EU-támogatást

Portfolio
Összesen 35,7 milliárd forintnyi uniós támogatás odaítéléséhez járult hozzá friss döntéseivel a kormány 20 projektjavaslatra, amelyek két nagy K+F-pályázatra érkeztek be - derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyből. Ez azt jelenti, hogy a táblázatokban megjelölt projektekre meg lehet kötni a támogatási szerződéseket és kiutalhatók a darabonként legalább 1-1 milliárd forintnyi uniós támogatások.

Két nagy uniós K+F pályázat első eredményeit hirdette ki a kormány, hiszen a friss kormányhatározatokban táblázatos formában közölte azt a 20 projektet, amelyeknél megengedi az 1 milliárd forint feletti támogatási szerződések megkötését. A 65 milliárd forintos keretösszegű, GINOP-2.3.2-15 kódszámú "Stratégiai K+F műhelyek kiválósága" című felhívásnál az alábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés