Előfizetői tartalom

Havi 1 millióra pályázhatnak mától a magyar és külföldi kutatók

Portfolio
Ma megjelent a kutatói kezdeményezésű témapályázat (K_16), amelyen a magyar és külföldi kutatók a befogadó intézménnyel közösen indulhatnak március 17-ig és projektenként maximum 48 hónapra átlagosan havi 1 millió forint pályázható - áll a Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal mai közleményében. A támogatás az NKFI Alapból jön, amelyben erre a felhívásra a 2016-2020 közötti időszakra összesen 7 milliárd forint keretösszeget biztosítanak és ebből a 2016. évi kifizetésekre 2,42 milliárd forint a rendelkezésre álló forrás. Fontos tudni, hogy a pályázatokat angolul kell benyújtani, igaz kérhető felmentés is ez alól.

A Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Hivatal mai közleménye arra hívja fel a figyelmet, hogy ma megnyílt a kutatói kezdeményezésű témapályázat. A felhívás fontosabb pontjai: Cél a kutatói kreativitás és kiválóság megerősítése, olyan ígéretes alapkutatási projektek megvalósulását ösztönözve, amelyektől a természeti és társadalmi jelenségek megismerése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés