Előfizetői tartalom

Jelentős uniós támogatást kapott egy intelligens diagnosztikai eljárás

Portfolio
700 millió forint uniós támogatást nyert az Enterprise Communications Magyarország Kft. és a Magyar Fejlesztési Intézet Nonprofit Zrt. közös projektje a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési Operatív Program "Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása" pályázatának keretében. A 910 millió forint összköltségvetésű program az intelligens diagnosztikai eljárásokat támogatja - áll a projektről szóló közleményben.

Az internetes kommunikáció fejlődésével és a digitális képalkotás elterjedésével egyre nagyobb hangsúlyt kapott az egészségügyben a teleradiológia, amely egy adott helyen elkészült radiológiai kép elektronikus úton történő továbbítását jelenti egy távolabbi helyre akár diagnosztikai, akár konzultációs céllal. A teleradiológiával lehetségessé vált többek között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés