Előfizetői tartalom

Elmaradt a végső roham a Pest megyei EU-pénzekért (korr.)

Portfolio
A szombati 4,3 milliárd forintról a kedd délután zárásig már csak 1,2 miliárd forintnyi plusz támogatási igény érkezett a pest megyei kkv-k kapacitásbővítését segítő uniós pályázatra, így végülis nem volt olyan hatalmas az utolsó roham - derül ki a hivatalos pályázati oldalon elérhető adatbázisból. Mindez azt jelenti, hogy a 3,58 milliárd forintos keretet "csak" 55%-kal igényelték túl a cégek, így ezek nagy részét elfogadhatja megfelelő tartalom esetén a pályázat kiírója.

Cikkünk eredeti verziójában hibásan azt jeleztük, hogy hétfőn, azaz 27-én délután záródik a pályázat, de valójában kedden délután 4-től zárul az "ablak", így most már a végleges adatokkal dolgoztuk át a cikket. Amint megírtuk: szombaton délután 220 projekt keretében 4,3 milliárd forinton állt a "Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés