Előfizetői tartalom

EU-s pályázaton indultál? - Több százmilliós karácsonyi ajándék érkezett!

Portfolio
Több hónapos várakozás után ma elkezdek új nyertes cégek felbukkanni az új uniós ciklusban támogatást elnyert cégek listáján. A péntek délután 3 órási állapot szerint egyelőre 47 cég örülhet a jellemzően 10 millió forint körüli támogatási döntésnek, amely a GINOP 1.3.1. "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című felhíváson indulás alapján született.

Pénteken új cégek kezdtek el felbukkanni a kormány hivatalos oldalán, amely az új uniós ciklusbeli nyerteseket mutatja be. Ez egyfajta karácsonyi ajándék is, mert erre a döntésre cégek sokasága már több hónapja várt, hiszen a pályázat beadhatósága mára júniusban megnyílt. Egyelőre nem látunk a listán olyan céget, amely a GINOP 1.2.1., illetve 1.2.2. kódszámú felhíváson...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés