Előfizetői tartalom

EU-s pénzből napelem a céges ingatlanra? - Jó hírről suttognak

Portfolio
Két héttel azon kormányzati jelzés után, hogy őszre várhatók azok az első pályázatok, amelyek a családi házak épületenergetikai felújítását támogatják majd, olyan hírek keringenek a piacon, hogy rövidesen három olyan pályázat jelenik meg, amelyek a cégek épületenergetikai korszerűsítését támogatják majd több tíz, esetenként több százmillió forinttal.

Az OTP Hungaro-Projekt Kft. arra hívja fel pénteki rövid összefoglalójában a figyelmet, hogy információik szerint rövidesen három GINOP pályázat megjelenése várható épületek energetikai korszerűsítése témában. Ezekről a legfontosabb információk: A GINOP 4.1.1-2015 kódszámú felhívás épületenergetikai fejlesztések támogatását szolgálja (hűtési-fűtési és világítástechnikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés