Előfizetői tartalom

Exportot segítő pályázaton indult? - Fontos változást jelentettek be

Portfolio
Rövid, de fontos módosítást tett ma közzé a cégek külpiaci megjelenését támogató, már néhány hete futó GINOP-pályázat kapcsán a nemzetgazdasági tárca a kormány hivatalos pályázati oldalán. Ennek lényege, hogy ha valaki már adott be pályázatot az idei kiírásra, akkor addig ne adjon be újabbat, amíg az előző kérvényének státusza nem tisztázódott, illetve el nem jön jövő január.

A rövid közlemény szerint módosult a "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című (GINOP-1.3.1-15 kódszámú) felhívás "4.3 A támogatási kérelem benyújtásának határideje és módja" című fejezetének d) bekezdése az alábbi szövegre.Amennyiben a támogatást igénylő a GINOP-1.3.1-15 jelű Felhívásra egyszerre több támogatási kérelmet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés