Előfizetői tartalom

Ez az öt leggyakoribb hiba az uniós pályázatoknál

Portfolio
Az árbevételhez képest aránytalanul nagy fejlesztésre pályáznak a cégek, nem számolják ki a lehetséges hosszú távú következményeket, nem ismerik eléggé a saját piacukat - ez csak néhány azok közül a tipikus hibák közül, amelyek miatt a legtöbb esetben elutasítják a hazai kkv szektor uniós pályázatait - mutat rá összefoglalójában a Goodwill Consulting Kft. Azért is érdemes tisztában lenni az elmúlt egy-két év tapasztalataival, mert a kormány legutóbbi jelzései szerint jövő tavaszig az összes uniós pályázatot kiírják a 2014-2020-as uniós keret terhére, azaz több százmilliárd forintnyi pályázati keret nyílik meg a következő hónapokban.

Lenne idő, de gyakori a kapkodásA nyári jogszabály-változások miatt minden uniós pályázatnál kötelező 10 napos internetes társadalmi egyeztetést írtak elő, azaz ez az az első jel, ami alapján már jól kalkulálható, hogy egy-egy konkrét uniós pályázat mikor jelenik meg és mikortól adható majd be (a pályázatok menetrendjét rögzítő Éves Fejlesztési Keretek lényegében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés