Előfizetői tartalom

Februári villámrajt: nagy EU-pályázatok a kertészeti ágazatnak

Portfolio
Ma egyszerre négy uniós pályázat is megjelent a mezőgazdasági termelők és termelői csoportok, termelői szervezetek számára, összesen 66,5 milliárd forintos keretösszeggel. Mind a négy pályázatra konzorciumi formában is van lehetősége a termelőknek pályázni. A pályázatok célja a kertészeti ágazatokban tevékenykedő mezőgazdasági termelők versenyképességének javítása, melyet a termelők együttműködésével terveznek megvalósítani. Csak ügyfél-azonosítóval rendelkező nyújthat be pályázatot.

Uniós Források 2016 Az uniós pályázatok dömpingjéről és a főbb fejlesztéspolitikai prioritásokról részletesen szó lesz a Portfolio március 10-én sorra kerülő szakmai csúcskonferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Négy pályázati felhívás jelent meg"Kertészet korszerűsítése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés