Előfizetői tartalom

Itt a nyári GINOP-kapacitásbővítő pályázat első nyertesei!

Portfolio
Ma elkezdték kitenni a nyertes cégek adatait a GINOP-1.2.2-15 kódszámú, tavaly nyáron megjelent termelési kapacitásbővítő pályázaton és egyelőre 20 céget látunk a hivatalos listán 10-50 millió forint közötti elnyert támogatással, igaz a pályázat szerint 5-50 millió forint közötti lehet a támogatás mértéke projektenként. Azt, hogy rövidesen megjelenhetnek az első pályázati nyertesek erre a felhívásra, már karácsony előtti cikkeinkben felhívtuk a figyelmet.

A GINOP-1.2.2-15 Mikro-kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása című pályázat tavaly nyáron jelent meg, eredetileg 10+10 milliárd forintos keretösszeggel, amely a Szabad Vállalkozási Zónán belüli, illetve azon kívül megvalósuló projektekre szolgált volna. Az első pályázatbenyújtási szakaszhatár augusztus 15. volt és mivel az SZVZ-n kívüli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés