Előfizetői tartalom

Máris bejelentették a népszerű lakossági pályázatok módosítását

Portfolio
A csütörtöki sajtótájékoztatón a Portfolio kérdésére már utalt rá Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium illetékes államtitkára, hogy módosulhatnak a nagy népszerűségnek örvendő lakossági energiahatékonysági pályázatok, ma pedig már be is jelentették a változásokat. A keretösszegek nem módosulnak, de a kazán- és nyílászáró cseréjére vonatkozó pályázatok benyújtási határideje régiónként változik.

Kapcsolódó cikkünk2014.10.16Novemberben 20 milliárdos kerettel jön a társasházi pályázatMindkét pályázati lehetőséget szeptember végén, az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a szaktárca, amelynek célja az energiahatékonyság növelése, pontosabban a szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése. A kazáncsere-pályázat keretösszege 1 milliárd forint, az elektronikus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés