Előfizetői tartalom

Mekkora a tülekedés a GINOP-pályázatoknál? - Megtudtuk az adatokat!

Portfolio
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályázatai tekintetében jellemzően nagy a tülekedés az uniós forrásokért a KKV-k körében. A Portfolio szakmai körökből származó megbízható információi szerint a legtöbb támogatási kérelem a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása című felhívásra érkezett (GINOP-1.2.2-15), mely már felfüggesztésre került. A Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés felhívás esetében (GINOP-2.1.7-15) ugyan 2500 db támogatási kérelem érkezett be, ami feltehetően a keret sokszoros túljegyzését jelenti, de még nem függesztették fel a pályázatot és egyébként jogosultsági döntés sem született.

A számokA Portfolio megbízható információi alapján elkészített alábbi táblázat adatai a 2016. március 5-i állapotot tükrözik:Az összefoglaló táblázatból is jól láthatjuk, hogy a legtöbb, összesen 2688 db támogatási kérelem érkezett be a GINOP-1.2.2-15 felhívás keretében. Ebből már 1470 db pályázó támogatásra jogosult és ha még szűkíteni akarjuk a kört, akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés