Előfizetői tartalom

Pénzt nyertél GINOP-pályázaton? - Erre nagyon oda kell figyelni

Portfolio
Megjelentek a napokban a monitoring útmutatók a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében támogatott öt pályázathoz kapcsolódóan. Ezek a tájékoztató anyagok a projekt fenntartási időszakára vonatkozó fontos információkat, illetve a pályázati kiírásra vonatkozó specifikus követelményeket tartalmazzák. Mivel a hivatalos adatok szerint jelenleg már 1151 nyertes céget mutat a támogatott projektkereső a GINOP-pályázatok kapcsán, így ezeknek a cégeknek az alábbi információkkal mindenképpen érdemes tisztában lenniük.

Megjelentek a 2014-2020 közötti programozási időszakban használatos monitoring tájékoztatók az érintett felhívások pályázati dokumentációjának Segédletek pontjában. Az útmutatók a GINOP-1., GINOP-2., GINOP-3. prioritás keretében támogatott projektek vonatkozásában az alábbi felhívásokhoz jelentek meg: GINOP-1.3.1-15 - Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés