Előfizetői tartalom

Uniós pályázatértékelő lennél? Itt vannak a feltételek

Portfolio
A KKV-k és a helyi vagy területi önkormányzatok számára kiírt felhívásokra benyújtott támogatási kérelmek tartalmi értékelése során kell alkalmazni a projektértékelőket, melyről a Magyar Közlöny tegnapi számában jelent meg a hatályos kormányrendelet. A pályázati adatlap csak elektronikus úton a hivatalos pályázati oldalon keresztül nyújtható be. Projektértékelőnek jelentkezhet az, aki felsőfokú iskolai végzettséggel vagy az állam által elismert szakképesítéssel, továbbá a pályázati kiírásban meghatározott szakértői tématerületek vonatkozásában legalább három éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. A miniszter a pályázatot legkésőbb 2016. május 31. napjáig teszi közzé.

A 110/2016. (V. 25.) az állami projektértékelői jogviszonyról, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló 2016. évi XXXIII. törvény végrehajtásáról szóló kormányrendelet teljes szövege ide kattintva érhető el.A projektértékelés alkalmazási köremikro-, kis- és középvállalkozások - beleértve az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés