Előfizetői tartalom

Autómentes napot szerveznél? Itt a lehetőség az önkormányzatoknak

Portfolio
Idén is egyedi támogatásban részesülhetnek az önkormányzatok, ha autómentes napot szerveznek. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) 65 millió forintos vissza nem térítendő támogatással segíti a hazai rendezvények megvalósítását. A támogatás feltétele, hogy a településnek csatlakoznia kell az Európai Mobilitási Hét kampányhoz.

Magyarország tizenöt éve rendezi meg az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Napot szeptember 16. és 22. között. Tavaly már 182 hazai település csatlakozott a legnagyobb európai közlekedési-környezetvédelmi kampányához.Az NFM idén is támogatja az önkormányzatokat összesen 65 milliós vissza nem térítendő támogatással, hogy megvalósítsák a környezettudatos, helyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés