Előfizetői tartalom

Milliárdokkal támogatja a Kárpát-medencei fejlesztéseket a kormány

Portfolio
A kormány első ütemben 17 milliárd forintos forrásból Kárpát-medencei óvodaépítési és fejlesztési programot indít. Továbbá döntött arról is, hogy a kárpátaljai főiskola működését segítendő tanuszodát és tornatermet építenek. Hamarosan elindulhat a professzori program is. A külhoni levéltáraknak 132 milliós támogatást biztosítanak.

A kormány a napokban fogadta el azt a programot, melyet a Miniszterelnökséggel közösen dolgoztak ki, és a Kárpát-medence minden magyar lakta közösségét érinti majd, magában foglalva óvodák építését és felújítását is. A program első üteme az egyházi kézben lévő intézményekre terjed ki. A kormány arról is döntött, hogy a kárpátaljai főiskola működését segítendő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés