Előfizetői tartalom

Odalett a Zsóry-fürdő uniós támogatása

Portfolio
A Közbeszerzési Hatóság elnöke eljárást kezdeményezett a Közbeszerzési Döntőbizottságnál (KD), mivel megítélése szerint nem volt jogszerű a zárt eljárás, sőt bírság kiszabását is kérte - írja a napi.hu. A fürdő nem készült el a többször módosított befejezési határidőre, így a KD megsemmisítette az uniós támogatásról szóló szerződést és 1 millió forintra bírságolta az ajánlatkérőt.

A történet háttér információja, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség uniós támogatást ítélt meg a Mezőkövesdi VG Zrt-nek "A Zsóry-fürdő komplex fejlesztése, gyógyászati és új élményelemekkel történő bővítése" című projektre még a 200-2013-as ciklusban. A támogatási szerződés többszöri módosítását követően, a projekt befejezési határideje 2015. december...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés