Előfizetői tartalom

Összefogtak az állami cégek, hogy minél több pénzt kapjanak Brüsszeltől

Portfolio
Együttműködési keretmegállapodást kötött a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Zrt. és az (MFK) Magyar Fejlesztési Központ Nonprofit Kft - derül ki az MFB sajtóközleményéből. Az összehangolt működés célja a központi uniós forrásból finanszírozott pénzügyi eszközök fejlesztése, illetve a minél nagyobb számú sikeres hazai pályázat elérése.

A keretmegállapodás értelmében a Magyar Fejlesztési Központ beazonosítja a gazdasági potenciállal rendelkező fejlesztési projekteket, javaslatokat, majd részt vesz ezek átvilágításában és a pályázathoz szükséges feltételrendszerek kialakításában. A Magyar Fejlesztési Bank vizsgálja, hogy a lehetséges beruházások megfelelnek-e a fejlesztési banki elvárásoknak, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés