Előfizetői tartalom

250-nel egy repülőtér kifutópályáján a világ legjobb autójával

Milyen érzés lehet megvásárolni egy 100 millió forintos luxusautót impulzusszerűen, csak azért, mert megtetszett, ahogy parkolt egy hotel előtt? Üdvözöljük az olvasót egy olyan világban, ahol a pénz nem számít, ahol egy kisautó áráért vesznek néhány világító ledfényt az autó tetőkárpitjára, és ahol a legnagyobb dilemma, hogy saját magunk vezessük az autónkat, vagy inkább sofőröztessük magunkat? A Magas-Tátrában jártunk, hogy kiderítsük, tényleg a Rolls-Royce gyártja-e a világ legjobb autóit.

Kell egy kis luxus. A programLenne kedved kipróbálni a Csorba-tónál, hogy viselkednek a Rolls-Royce-ok havas, jeges úton? - kérdezte emailben Frank Tiemann, a Rolls-Royce kelet-európai kommunikációs vezetője. Mi mást lehetne válaszolni egy ilyen kérdésre, mint hogy igen? A legközelebbi kapcsolatom eddig a márkával az volt, amikor a müncheni BMW múzeumban belenézhettem egy Rolls-Royce...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés