Előfizetői tartalom

300 forint alá eshet a benzin

Portfolio
Az OPEC múlt pénteki ülése után eladói nyomás alá került a nyersolaj árfolyama, mely tegnap 2009 óta nem látott szintre esett. Ráadásul a kilátások továbbra sem biztatóak, egyes szakértők 30 dollár vagy az alatti olajárat sem tartanak elképzelhetetlennek a következő időszakban, ami azonban jó hír lehet a hazai autósoknak. Persze ehhez többek között az is szükséges, hogy a dollár ne erősödjön tovább a forinttal szemben.

Nyomás alatt az olajA hétfői kereskedésben ismét jelentős eladói nyomás alá került a nyersolaj árfolyama, a februári szállítású Brent árfolyama több mint 5 százalékkal, a januári szállítású WTI árfolyama pedig közel 6 százalékkal került lejjebb. A Brent típusú olaj árfolyama ezzel közel 7 éves mélypontra esett.A nyersolaj múlt pénteken került ismét eladói nyomás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés