Előfizetői tartalom

40%-os szárnyalást vár idén a stratéga a részvénypiacon

Portfolio
A 2003 és 2009 között látott részvénypiaci hegymenethez hasonló következhet a részvénypiacokon, állítja Michael Gayed, a Pension Partners vezető stratégája. A szakértő (aki láthatóan fittyet hány arra a tényre, hogy idei legrosszabb hetüket zárhatják az indexek) CNBC-nek adott interjúja alapján idén 40%-os emelkedést könyvelhet majd el az S&P 500 (ebből eddig 9% van meg).

Gayed beismerten az egyik lehető legoptimistább stratéga, aki úgy gondolja, hogy a fontosabb részvényindexek már úgy is nagy magasságban vannak, hogy közben a spanyol adósságfélelmek állnak a befektetők fókuszában. A negatív hírekre a tőzsdék rezzenéstelen módon emelkedtek tovább, a Nasdaq a 3000 pontos, az S&P az 1400 pontos magasságba. A szakértő szerint amennyiben beindulna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés