Előfizetői tartalom

A bankok és a gyógyszercégek kaszálhatnak nagyot Trump győzelmén

Portfolio
A kezdeti piaci reakciók után a befektetők elkezdték vizsgálni és beárazni, hogy Donald Trump győzelmének milyen hatása lehet az egyes iparágakra, szektorokra Amerikában, kik lehetnek a potenciális nyertesek és vesztesek. Eddig úgy tűnik a bankok és a gyógyszercégek igencsak profitálhatnak Trump győzelméből, az olyan tech óriások, mint az Apple viszont aligha örülhetnek.

Donald Trump győzelmét követően a piac szép lassan elkezdi vizsgálni, hogy ennek milyen hatása lehet az egyes iparágakra Amerikában, kik lehetnek a potenciális nyertesek és vesztesek. Az utóbbi napokban több szektorban is igen eltérő árfolyam mozgások voltak megfigyelhetők, ami jelzi, hogy a befektetők elkezdték már beárazni a Trump-hatást. A Marketwatch a fontosabb szektorok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés