Előfizetői tartalom

A CEMP megvásárolta a Femina Médiát

Portfolio
A Közép Európai Média és Kiadó Zrt. (CEMP) 2015. február 18-án megvásárolta a Femina.hu, a Retikül.hu, a Nőifriss.hu portálokat kiadó, valamint a FeminaShop.hu webáruházat üzemeltető Femina Média Kft.-t. A CEMP az akvizícióval az ország legnagyobb eléréssel bíró női online portfólióját hozta létre - olvasható a CEMP közleményében.

Az akvizíciónak köszönhetően a havi szinten közel 870 ezres belföldi webes, és 419 ezres mobil olvasótáborral rendelkező Femina network (Femina.hu, Retikül.hu, Nőifriss.hu és mobilweb verzióik) és a szintén a CEMP portfóliójába tartozó, havi 396 ezer belföldi webes, és 131 ezres mobil egyedi látogatót számláló Dívány.hu keresztolvasottsággal csökkentett együttes elérése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés