Előfizetői tartalom

A hét kérdése: mi lesz a bikával? (QUAESTOR)

Portfolio
A hét első számú kérdése az, hogy a tőzsdéken a 2013. év utolsó kereskedési napjainak emelkedő árfolyam alakulása, vagy 2014. első napjainak árfolyam csökkenése folytatódik. A kérdés eldöntésében számos adat, és esemény játszik szerepet. Janet Yellen szenátusi kinevezésétől, a Bank of England és az EKB kamatdöntésén át, az amerikai munkanélküliségi adatokig.

-a szenátusi kinevezés várhatóan nem okoz meglepetést, és február 1-én a Fed történetének első női elnöke hivatalba léphet. -az eurózóna héten megjelenő adatai közül a harmonizált infláció, illetve munkanélküliség alakulása állhat leginkább a figyelem középpontjában. A várakozások az előző adatokhoz képest változatlan éves inflációról, illetve 12,1%-os rekord...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés