Előfizetői tartalom

A MOL Közép-Európa második legnagyobb vállalata

Portfolio
9,8 százalékos átlagos árbevétel-növekedést ért el Közép-Európa 500 legnagyobb vállalata 2011-ben, így a 2010-ben elkezdődött mérsékelten pozitív irányú tendencia tovább folytatódott. A régióban az 500 legjelentősebb társaság összesített árbevétele 707 milliárd euró volt 2011-ben, amely közel megyegyezik az utolsó olyan évvel (2008), amikor még nem érte el a régiót a világgazdasági válság - áll a Deloitte közleményében.

Seres Béla, a Deloitte közép-európai pénzügyi tanácsadási üzletágának ügyvezető partnere elmondta, bár a mutatók kedvező képet festenek a régió vezető vállalatainak gazdasági helyzetéről és növekedési kilátásairól az átlagos nyereségszint 3,5 százalékkal csökkent 2011-ben. 2012 első negyedévében a vizsgált cégek átlagos árbevétele növekedést mutatott, azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés