Előfizetői tartalom

A részvények miatt vagyunk egyre gazdagabbak

Portfolio
2013-ban ismét az amerikai háztartások voltak a legvagyonosabbak, de a leglátványosabb növekedést ezúttal is az ázsiai régió nyújtotta. A globális pénzügyi vagyon növekedésének oka elsősorban a piaci árfolyamok emelkedése, különösen azok jártak jól, akik részvényekben fialtatták a pénzüket - áll a Boston Consulting Group friss elemzésében.

Ismét Észak-Amerika a legvagyonosabb 2013-ban 14,6 százalékkal nőtt a háztartások vagyona 2012-höz képest. A Boston Consulting Group elemzése szerint 2013-ban a privát vagyon növekedése a legtöbb régióban gyorsult, a legnagyobb növekedést most is a Japánon kívüli ázsiai régió mutatta, de az észak-amerikaiak vagyona is több mint 10 százalékkal nőtt. A korábbi évekhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés