Előfizetői tartalom

A Sólyom állítólagos befektetője Budapestre jön?

Portfolio
2014-ben Budapestre is jön az Etihad Airways, írja az Index az azutazo.hu értesüléseire hivatkozva . A 2003-ban indult Abu Dhabi központú légitársaság 2013-14-es célállomásai közé még Brazília, Kanada, Marokkó, Mauritius, Nepál, Új-Zéland, Oroszország, Dánia és Svédország került be. A cég neve korábban felmerült, mint a Sólyom titokzatos befektetője, de cáfolták a pletykát.

Terjeszkedését és tulajdonszerzéseit tekintve korábban felmerült, hogy esetleg az Etihad lehet a Sólyom Hungarian Airways máig nem ismert arab befektetője - de a cég ezt időközben cáfolta. Egy biztos, az Etihad Közép-Európa felé is nézelődik, és nemrég 49 százalékos részesedést szerzett Szerbia vergődő nemzeti légitársaságában, a JAT-ban. Emellett körülbelül 30 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés