Előfizetői tartalom

Átrendezi régiós aktivitását Európa egyik legnagyobb ingatlanbefektetője

Portfolio
Az IVG Hungary anyavállalata, az IVG Immobilien AG átszervezi működését mind a német, mind az európai piacokon, mellyel a cég egységesített ingatlanbefektetési és kezelői (asset management) tevékenységének újrapozícionálását kívánja támogatni. 2013 januárjától az IVG az általa kezelt - körülbelül 20,4 milliárd euró értékű - saját, illetve más intézményi és egyéni befektetők tulajdonában lévő ingatlanok kezelését összevont nagyobb regionális központok és az ezekhez társított helyi képviseletek útján látja el.

Az IVG Immobilien AG Európa egyik legnagyobb ingatlanvállalata. A cég hozzávetőlegesen 21,4 milliárd euró értékű vagyont kezel, 19 kiemelt német és európai nagyvárosban van jelen. Az IVG többek között 3,3 milliárd euró piaci értékű saját ingatlant kezel. Észak-Németországban - fontos energiapiaci infrastrukturális befektetésként - az IVG föld alatti olaj- és gáztároló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés