Előfizetői tartalom

Zuhan az OTP, esnek a tőzsdék, gyengül a forint

Portfolio
Nemzetközi hatásra már a nyitás után kedvezõtlen folyamatok bontakoztak ki a hazai részvénypiacon, de a hangulatot csak a devizahitelek végtörlesztésével kapcsolatos javaslat papírikázta fel igazán. Az OTP papírok 10 százalékos mínuszban fejezték be a kereskedést. A nemzetközi hangulat továbbra is igencsak pesszimista, a DAX index 4 százalékos mínuszban zárt, az amerikai benchmarkok is lejtmenetben haladnak.Fontosabb részletek Rögzített árfolyamon egyösszegû végtörlesztés lehetõségét javasolja a Fidesz-frakció. A rögzített árfolyam frankhitelek esetében 180, az euróhitelek esetében 250 forint lenne. A javaslat szakmailag nonszensznek tekinthetõ. A hírre a forint a 280-as szint fölé gyengült, az OTP pedig több mint 10%-ot zuhant.

2011. szeptember 09. 22:00 Megosztás Pénteken a medvék győztek A pénteki kereskedést kövér mínuszokban zárták az amerikai részvénypiacok. Elsõsorban a pénzügyi szektor teljesített gyengén, de a befektetõk nem kímélték a nagy iparvállalatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés