Előfizetői tartalom

Akvizíciókkal megy előre a Synergon

Portfolio
A Synergonnál a harmadik negyedéves gyorsjelentés az előzetes várakozások szerint fog alakulni, mondta a vállalat elnöke a mai sajtótájékoztatón. A korábban rosszul kivitelezett régiós terjeszkedést ezúttal a vállalat más, sikeres stratégiával valósítja meg olyan országokban majd, mint Románia, Bulgária, Szlovákia, vagy Ukrajna. Az Infinity eladásából származó bevételt is akvizíciókra költenék, Magyarországon is vizsgálnak célpontokat.

Jutasi Zoltán vezérigazgató elmondása szerint a saját részvény állományt is akvizíciók szolgálatába állítanák, új részvények kibocsátása azonban egyelőre nem szerepel a finanszírozási tervek között. Ennek oka a bizonytalan piaci környezet, és hogy a cégnek előbb bizonyítania kell a megvásárlandó projektekkel. Elvi megállapodás már született bizonyos akvizíciókkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés