Előfizetői tartalom

Alig ment tőzsdére, máris temetik az év eddig legizgalmasabb részvényét

Portfolio
Sztárpapírként indult a Snapchat tőzsdei pályafutása, a részvények szárnyalással debütáltak. Könnyen bele lehet látni a lufit a sztoriba, hiszen masszívan veszteséges a cég, a papírok drágák, a felhasználószám növekedése lassul és a versenytársak sem tétlenkednek. Az Instagram nagy veszélyt jelent a cégre és egy ázsiai szereplő, a Snow is megjelent, amely a kínai piacot tarolja le.

A Facebook tulajdonában lévő Instagram mostanra nem csak utolérte a Snapchatet, de le is körözte, mint a világ legnépszerűbb fotós és videós alkalmazása. Többen használják és többen töltik le az Apple alkalmazásboltjából az Instagramot, mint a Snapchatet. Ezen nem lehet csodálkozni, látva, hogy az Instagram új funkciókkal bővült: az Instagram Stories például méltó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés