Előfizetői tartalom

Jó napot zárt a MOL!

Portfolio
Az európai részvénytőzsdék nap végére fél - egy százalékot estek, a befektetők főleg a német autóipari papírokat adták. Az Európai Parlament előtt Draghi azt nyilatkozta, hogy a legfrissebb adatok már arra utalnak, hogy kezd élénkülni az európai gazdaság, azonban a fontosabb részvényindexek értéke nem változott a bejelentésre. A BUX index délutánra megtartotta a nagyjából fél százalékos erősödését, ami elsősorban a MOL emelkedésének köszönhető.

2015. március 23. 17:15 Megosztás Nagyot ment a MOL! A reggeli nyitás óta érdemi változás nem történt az európai részvénypiacokon. Délutánra a fontosabb nyugati részvényindexek 0,3 - 1,4 százalékot estek. A hangulaton Draghi bejelentése sem segített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés