Előfizetői tartalom

Jó hangulatban emelkedtek a nyersanyagok

Portfolio
A részvénypiacok emelkedése, vagyis a kockázatvállalási hajlandóság emelkedése jótékonyan hatott a nyersanyagpiacra is, a Dow Jones UBS árupiaci indexe 1,3 százalékkal kúszott feljebb a hétfői kereskedésben. A pénteki naphoz képest sokkal vegyesebb volt a kép, hiszen például az ón és a kakaó közel 2 százalékot esett, miközben az ezüst, a nikkel és a kávé 2 százalékkal emelkedett.

Amennyiben kíváncsi arra, hogy a jövőben mely nyersanyagok lehetnek a favoritok, REGISZTRÁLJON ITT a Portfolio.hu következő Klub rendezvényére. A JP Morgan és az OTP Alapkezelő szakemberei válaszolnak majd a nézők kérdéseire. A hétfői amerikai feldolgozóipari adat jobb lett a vártnál, ennek megfelelően a befektetői hangulat is támogató volt, az olaj például azért emelkedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés