Előfizetői tartalom

Még hogy nincs pénze az embereknek? - Itt a bizonyíték!

Portfolio
Örülhetnek az európai autószalonokban, a vásárlók továbbra is szórják a pénzt a futószalagon érkező újabb és újabb modellekre. Ennek köszönhetően a vezető márkák eladásai kivétel nélkül erősödtek áprilisban, míg a legnagyobb autópiacok tovább bővültek. A jó szereplés hátterében többek között olyan tényezők álltak, mint a kedvező finanszírozási környezet vagy éppen az eurozóna gazdaságának fellendülése. A pozitív folyamatok legnagyobb nyertesei pedig azok az autógyártók, amelyek az összértékesítésükön belül a legnagyobb kitettséggel rendelkeznek a kontinensen. Ezeknek a cégeknek kedden zsákolják a részvényeit a befektetők.

Ilyen még nem volt - Zsinórban huszadik hónapja tart az erősödésAz európai új autó értékesítések (amikor személyautó értékesítésről vagy eladásról írunk minden esetben az újautó-regisztrációt értjük ez alatt) száma közel 1,2 millió darab volt áprilisban, ami 6,9 százalékos bővülést jelentett az ACEA legfrissebb statisztikái szerint. Ráadásul elmondható az is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés