Előfizetői tartalom

Nem hátrál meg a Volkswagen - Azért is elvernek 22 milliárdot

Portfolio
A Volkswagen továbbra is elkötelezett korábban kitűzött beruházási és kapacitásbővítési tervei mellett Kínában - mondta a cégcsoport helyi szóvivője, Larissa Braun. Ez pedig azt jelenti, hogy a korábban beharangozott 22 milliárd eurós beruházási tervüket végig fogják vinni annak ellenére, hogy kemény költségcsökkentésbe kezdett a vállalat - írta az Automotive News Europe.

Végigviszik az ötéves tervetA Volkswagen nem fog hozzányúlni a korábban beharangozott kínai beruházási terveihez, aminek a keretében öt év alatt összesen 22 milliárd eurót költenek el a helyi partnerükkel, az SAIC Motorral, annak érdekében, hogy megszilárdítsák a vezető pozíciójukat a világ legnagyobb autópiacán. Legalábbis erre lehet következtetni Larissa Braun, a Volkswagen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés