Előfizetői tartalom

Rossz nézni, ahogy a Volkswagen vergődik

Portfolio
Tovább kínlódik a Volkswagen a nemzetközi piacokon. Hiába pörögnek az eladások a cégcsoport többi márkájánál, a zászlóshajója gyengén teljesített a világ két legnagyobb autópiacán és Dél-Amerikában is. A rossz szereplés pedig súlyos következményeket vonhat maga után, így aligha lesz érdemi javulás a profitabilitás területén és a világ vezető autógyártójának járó cím is várathat magára.

Nem megy a VolkswagennekEgyre nagyobb bajban a Volkswagen-csoport zászlóshajója, a Volkswagen. A vállalat értékesítése áprilisban 4,8 százalékkal csökkent, ami azt jelentette, hogy kevesebb, mint 500 ezer darab járművet értékesítettek, így az első négy hónapban nem lett meg a 2 millió darabos értékesítés sem globálisan. Történt mindez annak ellenére, hogy a konszern többi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés