Előfizetői tartalom

A Kreml megkérte az orosz cégeket, hogy írjanak jó híreket

Portfolio
A Reuters birtokába jutott egy hét oldalas dokumentum, amelyet az orosz Energiaügyi Minisztérium küldött 45 orosz nagyvállalatnak, és amelyből kiderül, hogy az orosz állami vezetésnek pontos elképzelése van arról, hogyan kellene kommunikálnia a következő hónapokban az orosz cégeknek ahhoz, hogy a jövő márciusi orosz elnökválasztáson minél erősebb mandátumot kapjon Vlagyimir Putyin.

A hét oldalas dokumentum pontos iránymutatásokat tartalmaz azzal kapcsolatban, hogy milyen cikkeknek kellene megjelenni a munkahelyteremtésről, tudományos eredményekről és infrastruktúra-fejlesztésekről, főként olyan projektekben, amelyek állami támogatással valósulnak meg. Ráadásul nem csak a témát, hanem a publikációk formáját és a heti ütemezést is megszabta a Kreml...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés