Előfizetői tartalom

A havi mélypontjára taszította az olaj az amerikai részvénypiacot

Portfolio
Szerdán tovább süllyedtek a vezető amerikai részvényindexek, aminek a hátterében az olajár esésének az energiaszektort érintő negatív hatásai állhatott. A jelenség általánosan is rossz hangulatot keltett a tőkepiacokon, és ezért a Dow index kiemelt fontosságú vállalatai szinte mind estek a mai kereskedésben. Bár az S&P 500 1,6 százalékos esésével a havi minimumához tért vissza, valójában még nem került igazán messze a korábbi csúcspontjától és továbbra is 2000 pont felett jár.

2014. december 10. 22:05 Megosztás Havi mélypontra kerültek az indexek A süllyedő energiaszektor okozta rossz hangulat miatt ma is szenvedett az amerikai részvénypiac. Az általános eladói nyomás eredményeként az S&P 500 1,63 százalékkal került lejjebb....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés