Előfizetői tartalom

Az OTP volt a legerősebb

Portfolio
A Fed szerdai jegyzőkönyvéből kiderült, hogy áprilisban még nem várható újabb kamatemelés Amerikában. A hírt kezdetben kedvezően fogadták a befektetők Európában is, csütörtök reggel az irányadó nyugat-európai részvényindexek erősödéssel kezdték a kereskedést. A folytatásban viszont az eladók diktáltak, így a német és a francia tőzsde értéke már több mint 1 százalékos mínuszban tartózkodott késő délután. A magyar tőzsde viszont megint felülteljesítő volt az OTP erősödésének köszönhetően.

2016. április 07. 17:30 Megosztás Az OTP vezette az erősödést A BUX értéke 0,4 százalékot emelkedett, közel 9 milliárd forintos forgalom mellett. Ez elsősorban az OTP-nek volt köszönhető, a bankpapír árfolyama 1,3 százalékot emelkedett, amivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés