Előfizetői tartalom

Beütött a görög para - Venni kell az OTP-t?

Portfolio
Ismét újabb piaci sokk rázta meg a tőzsdéket, a görögök ugyanis az előzetes várakozásokkal ellentétben nem állapodtak meg a hitelezőkkel a mentőcsomag folytatásáról, ami a napokban lejár. A tőzsdeindexek heves eséssel reagáltak, a pénz a kockázatkerülés következtében német kötvényekbe, aranyba és általánosságban véve dollár eszközökbe áramlik. Fontos kérdés, hogy ezek alapján mi várható az előttünk álló időszakban a tőzsdéken, meddig tart az esés, érdemes-e vételi lehetőségeket keresni már. A múltbeli tapasztalatok azt mutatják, hogy nem kell pánikolni, a lejtmenet nem lesz tartós, a piacok gyorsan korrigálhatnak.

Beütött a görög para - Zuhannak a tőzsdékAz utóbbi hetekben a tőkepiaci hangulatot leginkább a görög események alakították, és feltehetően az elkövetkező napokban/hetekben is az ezzel kapcsolatos híráram lesz majd meghatározó. A piacokon a mai kereskedésben tapasztalt heves árfolyam-elmozdulások láttán a befektetők jogosan tehetik fel a kérdést, hogy vajon mi várható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés