Előfizetői tartalom

Birinyi: Még nagy hajrá vár a részvénypiacokra

Portfolio
A jó vállalati eredmények megadásra késztethetik a részvénypiacok esésére spekuláló befektetőket. A részvénypiaci rali harmadik szakasza idén lezárulhat, ezt követően pedig a gyorsuló végső szakasz következik, amely során a történelmi tapasztalatok alapján az S&P 500 index átlagosan 39 százalékot emelkedett - mondta a magyar származású sztárbefektető, Birinyi László. Véleménye szerint az amerikai részvénypiacok idén 8 százalékkal drágulhatnak - írja a Bloomberg.

A javuló vállalati eredmények kapitulálásra kényszeríthetik a medve piaci spekulánsokat, így a részvények legalább 8 százalékkal drágulhatnak - mondta az örök optimista Birinyi László, aki októberben is a részvénypiacok emelkedését jósolta, sikerrel. A magyar származású sztárbefektető szerint az év végére a gazdasági helyzet és a befektetői környezet némileg javulni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés